«

bezuinigen tips

Bezuinigen tips

Bezuinigen tips had je vast en zeker niet verwacht op een geld verdien website, maar niets is minder waar! Bezuinigen op producten of diensten is een makkelijke manier om geld te verdienen. Met bezuinigen hoef je niet direct te denken om bepaalde diensten of producten te schrappen of niet meer te nemen. Je kunt ook goed besparen om te kijken wat voor producten of diensten je gebruikt, om daarna te kijken of hier een beter of goedkoper alternatief voor is. Je zult vaak versteld staan hoeveel je kunt besparen, door simpel weg over te stappen.

Important!

Tot €1200,00 verdienen in nog geen uur tijd wil iedereen! Waarom dan niet overstappen om zo veel geld te besparen?

Het nakijken of je kunt bezuinigen, kun je het best ieder jaar weer doen, daar er ieder jaar wel veranderingen zijn. In wezen laat je erg veel geld liggen als je niet ieder jaar nakijkt of jij nog wel goed zit bij jouw leveranciers. Het is zelfs zo erg bij sommige bedrijven, dat mensen die al tig jaar hun diensten afnemen, gewoon de volle pond moeten betalen, tot de dag dat ze willen verhuizen van leverancier, dan komt er ineens een korting om de hoek kijken om toch maar te blijven. Als je dit eenmaal is gebeurd dan zul je zeker weten, vaker overstappen met diensten en producten die je afneemt.

Erg makkelijk overstappen om te bezuinigen

Het overstappen van diensten is vandaag de dag erg makkelijk, vaak gaat het overstappen vanzelf en wordt alles netjes geregeld door het nieuwe bedrijf waar jij klant van wordt. Overstappen maakt het zo wel erg makkelijk om te bezuinigen en eigenlijk om geld te verdienen. Als jij nu denkt dat het allemaal te veel gedoe is om over te stappen of dat je er te weinig geld mee kunt besparen, dan zul je schrikken als je de kortingen ziet bij sommige bedrijven. Als jij voor sommige diensten soms wel het dubbele betaald en nog niet overstapt op een goedkoper alternatief om te bezuinigen, dan ben jij een dief van je eigen portemonnee!

Bezuinigen op je energiekosten

Waar je erg veel op kunt besparen is je energiekosten, daar de verschillende aanbieders hiervan erg aan het prijs stunten zijn. Het kan dan ook zeker veel geld besparen om eens uit te zoeken welke energie leverancier het best bij jou past. Het best kun je al jouw rekeningen van je huidige leverancier er bij pakken om die te vergelijken met de leveranciers die je kunt vinden onder de afbeelding hierboven. Sommige mensen kunnen namelijk tot €700,- per jaar besparen, dit is het verschil tussen de duurste en goedkoopste aanbieder! Dat is toch zeker wel de moeite waard om over te stappen, of zie ik dat verkeerd?

Bezuinigen op TV internet en telefoon

Om het goedkoopst uit te wezen met je abonnement voor tv, internet en telefoon, kun je het best deze drie diensten afnemen van één en dezelfde aanbieder, daar je dan vaak extra korting krijgt. Natuurlijk is het zo als je één of twee diensten achterwegen laat je nog goedkoper uit bent, maar voor veel mensen zal dat niet van toepassing zijn. Voor het overstappen met deze diensten kun je tegenwoordig gebruik maken van een gratis overstapservice, wat het overstappen een stuk makkelijker maakt. Als je op de afbeelding hierboven klikt, ga je naar een website die volledig onafhankelijk is, waar je precies kunt zien waar je het goedkoopst terecht kunt voor TV, internet en telefoon en waar je ook nog bij iedere aanbieder een extra korting krijgt, laat deze kans niet liggen en begin vandaag nog met besparen.

Bezuinigen op je zorgverzekering

Dat je veel kunt bezuinigen op je zorgverzekering weet je waarschijnlijk al, daar dit de laatste tijd erg vaak op tv geweest is. Besparen op je zorgverzekering kan je veel geld schelen op jaar basis. Veranderen van zorgverzekeraar is niet altijd nodig om veel geld te besparen, soms kun je zelfs al veel besparen door te kijken naar je polis. Daar in het algemeen heel veel mensen over verzekerd zijn of zelfs verzekerd zijn voor bepaalde dingen wat absoluut niet nodig is. Het is natuurlijk erg zonde om te betalen voor iets wat je niet nodig hebt. Als jij ook wil bezuinigen op je zorgverzekering, dan kun je op bovenstaande afbeelding klikken, om naar de onafhankelijke vergelijk website te gaan, om te kijken of er een goedkoper of beter alternatief is voor jouw huidige zorgverzekering.

Bezuinigen op je autoverzekering

Auto rijden word ieder jaar weer duurder gemaakt door onze regering, door de brandstofprijzen en/of de B.T.W. te verhogen. Op deze manier word het voor veel mensen onmogelijk om een uit voor de deur te houden. Gelukkig kun je zelf goed besparen op je auto kosten door minder te rijden en bij goedkopere tankstations te tanken, echter wat altijd door gaat al rij je niet zo veel is de autoverzekering. Het mooie is dat je hier ook veel geld op kunt besparen, als je op de bovenstaande afbeelding klikt, kun je de premies vergelijken van een twintig tal verzekeraars, om zo te bezuinigen op je autoverzekering.

bezuinigen tips