Miljonairs model ervaring

Miljonairs model ervaring

Veel mensen behalen succes met het volgen van het miljonairs model. Casper Camps de maker van deze cursus beweert  dat je €274 per dag gaat verdienen, na het volgen van deze cursus. Dit is wel een erg grote belofte, daar het ongeveer € 8220,- per maand aan inkomsten betreft. Maar toch zijn er genoeg mensen die de het miljonairs model met succes volgen en blijven volgen.

Als je mee wilt doen met het miljonairs model, dan dien je eerst door de selectieprocedure te komen. Na eerst €50,00 te betalen om hier toegang toe te krijgen, volgen er een aantal vragen. De uitkomst van deze vragen zal altijd positief zijn, de vragen zijn er dan volgens mij ook alleen maar voor om het miljonairs model exclusiever te doen lijken en om mensen het idee te geven dat je €50,00 betaald voor toegang tot de cursus, echter is dit alleen maar het introductiepakket.

Totale kosten van het Miljonairs model

Om zelf ook mee te doen met het miljonairs model ben je naast de kosten voor de selectieprocedure ook € 150,00 per maand kwijt aan lidmaatschap, deze lidmaatschap is op ieder moment op te zeggen, dus je zit nergens aan vast. Deze maandelijkse kosten zijn niet al te laag, dus volg de cursus alleen als je echt gemotiveerd bent om geld te verdienen. Casper zegt namelijk dat je het geld makkelijk in veelvoud terug verdient, als jij je volledig inzet. Op het moment  heeft het miljonairs model vele actieve eden die ieder €150,00 per maand betalen, dus je kunt er vanuit gaan dat de cursus werkt.

Waar gaat het miljonairs model over

Het miljonairs model gaat in de eerste fase van de drie, vooral om geld te verdienen met affiliate marketing. Je leert in ongeveer dertig video’s hoe je het product miljonair model kunt verkopen, dit houd in dat je deze verkoop techniek voor alles kunt gebruiken. De verkoop en promotie manieren die bijvoorbeeld voorbij komen zijn, door verwijsdomein, major blast, facebook en youtube promotie en nog veel meer. Door het toepassen van de eerste fase moet het makkelijk mogelijk zijn om de eerste uitgaven terug te verdienen. Casper raad je dan ook aan om pas na fase twee te gaan als je met fase één geld verdient.

In fase twee word je uitgelegd hoe je meer succes kunt behalen met affiliate marketing en hoe je meer bezoekers naar je affiliate producten krijgt. Dit gedeelte van de cursus word je ook uitgelegd door middel van beeldmateriaal.

In de laatste fase leert Casper je alles over het maken van een eigen product. Deze stap voor stap manier werkt erg goed, daar de cursus van Casper de best verkochte is op het moment, weet jij dat hij erg goed is in het maken van een eigen product. Al bij al een goede cursus om online een inkomen te genereren.

Heb jij tijd en de zin om veel geld te verdienen met internet, dan is deze cursus zeker iets voor jou!

 

 

miljonairs model ervaring